Aankondiging: JONG Borrel Den Haag

By | 2 februari 2016

Eindelijk kan ik vertellen wat ik namens JONG mag organiseren! De datum is geprikt, het café/restaurant weet dat wij komen en iedereen kan zich aanmelden. Nou ja, iedereen...  Jongeren -16 tot 30 jaar- met diabetes type 1. Sorry als je niet tot deze doelgroep behoort!! Wat we gaan doen?? Dat zal ik in het kort toelichten!

In één van mijn vorige blogs heb ik uitgelegd wie JONG is en wat JONG doet. Nogmaals in het kort: JONG is onderdeel van DVN en richt zich op jongeren tussen 16 en 30 jaar. Onder andere organiseert JONG voor en door jongeren diverse activiteiten. Ik ben één van deze jongeren die iets mag organiseren namens JONG en ik zal er zelf ook bij zijn. Daarnaast ga ik binnenkort mee met een stedentrip die door andere JONG-vrijwilligers is georganiseerd, heel erg veel zin in!

Nadat ik een JONG borrel in Groningen voorbij zag komen tussen de evenementen op de besloten "JONG met diabetes"-Facebook pagina (een aanrader om te volgen!), vroeg ik mij af of er ook iets werd georganiseerd in Den Haag. Ik wilde mij daar anders graag voor aanmelden, maar het was er nog niet en Groningen vind ik iets te ver voor één avondje. Van het één kwam het ander en voor ik het wist benaderde ik, als vrijwilliger van JONG, cafés om te vragen voor de mogelijkheden. Al snel had ik een café/restaurant gevonden en was de flyer gemaakt. Er werd een Facebook-evenement aangemaakt, verschillende ziekenhuizen in de regio heb ik op de hoogte gebracht en de flyer verspreid op o.a. Facebook. Negen meiden en twee jongens hebben zich al aangemeld, super leuk!!

Wil jij ook aanwezig zijn bij deze borrel om andere diabeten te ontmoeten, maar natuurlijk ook om gewoon een gezellige avond te hebben (waarbij jij niet de enige bent die op de koolhydraten en bloedsuikers moet letten) ?? Kom dan vrijdagavond 11 maart naar Den Haag om gezellig te genieten van een hapje en een drankje! DVN-leden die zich hebben aangemeld krijgen twee drankjes gratis. Niet-leden zijn ook welkom. De aanmelding gaat via het evenement "JONG borrel Den Haag" op de BESLOTEN Facebook-pagina van JONG met diabetes. Heb je geen Facebook? Dan kun je je aanmelden door een e-mail te sturen naar jong@dvn.nl.

Zien wij elkaar vrijdagavond 11 maart om 20 uur in Den Haag? Ik hoop het!

BorrelDenHaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*