JONG Borrel Den Haag

By | 29 mei 2016

11 maart was het zover: de JONG borrel in Den Haag. Ik keek er al een tijdje naar uit, omdat ik al een aantal weken van te voren met de organisatie bezig was. Van het organiseren van de borrel heb ik veel geleerd en het was leuk, maar het belangrijkst; hoe vonden de JONGeren de borrel?!  In deze blog meer hierover.. 

Borrel2
Borrel1

Om acht uur stond de borrel gepland. Toen ik om kwart voor acht het café/restaurant binnen kwam meldde ik de reservering voor de borrel. De barman vertelde mij dat er een aantal plekken aan de bar en twee tafels waren gereserveerd voor ons. Je begrijpt vast dat ik hier enorm van baalde. Iedereen apart.. dat zou niet gezellig zijn. Er waren twee andere borrels met 20 man op dezelfde avond, niets aan te doen dus.

De eerste twee JONGeren waren al aanwezig, ook zij vonden de aparte tafels en bar jammer. Ik moest nog muntjes ontvangen van de bediening om twee gratis drankjes aan JONG-leden te kunnen geven, maar gelukkig was dit snel opgelost. Met de gastenlijst en muntjes in mijn hand stond ik bij de tafels met de hoop dat iedereen mij zou zien. En dat was het geval: rond kwart over acht/half negen waren er al aardig wat JONGeren en kwamen de gesprekken op gang. Tot ons geluk ging een grote groep personen weg en kwam een grote ronde tafel vrij. Iedereen stond op van onze gereserveerde tafels en (ookal was de tafel nog niet afgeruimd) verplaatste naar de grote ronde tafel.

De grote ronde tafel maakte het nog gezelliger. Iedereen vermaakte zich onder het genot van een hapje en drankje. Rond negen uur waren we met 13 personen. We hebben veel gelachen, verhalen gedeeld en herkenningen geuit. Vaak ging het over diabetes, maar ook over andere dingen. Rond half elf gingen de eerste weg en rond twaalf uur gingen de laatste weg.

De reacties die ik mocht ontvangen beloven veel goeds voor een volgende borrel. Iedereen die ik heb gesproken vond het leuk, gezellig en zeker voor herhaling vatbaar. JONG was gelukkig ook tevreden over mijn inzet, dus wie weet komt er later dit jaar weer een borrel....

Zou jij ook eens mee willen borrelen?? In welke plaats zou jij dan graag eens mee willen borrelen? 

One thought on “JONG Borrel Den Haag

  1. Stéphanie

    Was heel geslaagd en leuk om eens zo ongedwongen met anderen te praten. Goed georganiseerd en in vond Den Haag eigenlijk een prima locatie, zelf zou ik Amsterdam ook leuk vinden!

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*